Tere tulemast!

Pärast  Mäerand (Merzin) suguvõsa kokkutulekut tekkis mõte, et kõik suure vaevaga kogutud suguvõsaga seotud  materjalid võiks olla ühte kohta kokku koguda ja kõigile huvilistele kättesaadavaks teha.

Lisaks olemasolevale materjalile võiks edaspidi siia koguda kroonika vormis infot, uudiseid ja pilte suguvõsas toimuvate sündmuse kohta – nii saaks teised toimuvaga kursis olla. Järgmistel uurijatel oleks ka lihtsam, kui meie elust ja tegemistest mingi märk maha jääb ;)

Siin loodame eelkõige Sinu enda panusele info kogumisel, lihtsalt registreeru kasutajaks: http://maerand.info/wp-login.php?action=register ja hakka olulisi asju kirja panema nii minevikust, kui olevikust.

Kui sul tekkis küsimusi, siis võid alati kirjutada alar(ät)maerand.info – minu käest võid ka endale maerand.info lõpuga e-maili aadressi küsida.

Alar Mäerand
29.07.2010

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>